Baterie incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 Mareste imaginea

Baterie incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4

Baterie incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4, diametru tubulatura 150 mm, putere 6 kW.

Descriere

Vents

New product

NKV 150-4

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409 sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Baterie de incalzire cu apa Vents NKV 150-4 pentru sisteme de ventilatie cu tubulatura circulara de fi 150 mm

Bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 este special proiectata pentru incalzirea sau reincalzirea aerului de admisie in sistemele de ventilatie. Bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 este folosita pentru incalzirea aerului in mici sisteme de ventilatie, reincalzirea aerului dupa trecerea acestuia prin schimbatorul de caldura al unui recuperator, incalzirea aerului in incaperii in care necesita un control independent al temperaturii etc.

Parametrii tehnici:
-putere: 6 kW
-numar randuri: 4

Dimensiuni si masa: 
-racord tubulatura: 149 mm
-lungime: 400 mm
-latime: 300 mm
-inaltime: 280 mm
-greutate: 8.2 kg

Date constructive:
Carcasa bateriei de incalzire cu apa circulara Vents NKV 150-4 este fabricata din otel galvanizat, bobinele tubulare sunt din tevi de cupru iar suprafata de schimb de caldura este fabricata din placi de aluminiu (schimbator de caldura). Conductele de aer sunt dotate cu garnituri de cauciuc pentru o conectare etansa. Bobinele  de incalzire cu apa sunt cu 2 si 4 randuri si sunt proiectate pentru a rezista la o presiune maxima de lucru de 1.6 MPa (16 bar) si o temperatura maxima de functionare a apei de +100 °C. Bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 nu are integrat un sistem de control si necesita un sistem extern de control. Pentru a asigura o functionare corecta si in conditii de siguranta bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 utilizati un sistem de automatizare care ofera control complex si protectie anti –inghet. Colectorul de evacuare prezinta un racord pentru instalarea unui senzor de temperatura iar radiatorul este echipat cu un niplu pentru dezaerarea sistemului.

Montaj:
Bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 poate fi montata in orice pozitie pe conductele rotunde ale unui sistem de ventilatie prin intermediul unor cleme.
Bobinele de incalzire pot fi instalate in orice pozitie care permite aerisirea. Montajul bateriei de incalzire se realizeaza in asa fel incat sa permita distributia uniforma a curentului de aer de-a lungul intregii sectiuni transversale.
Filtrul de aer trebuie instalat la orificiul de admisie a aerului pentru a proteja elementele de incalzire impotriva poluarii. Daca apa serveste ca mediu de caldura , bateriile de incalzire circulare cu apa sunt adecvate numai pentru instalarea in interior. Pentru instalarea in mediu exterior se utilizeaza amestec de antigel.

Bateria de incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4 trebuie instalata intr-un spatiu interior uscat cu o temperatura ambientala de la 5 °C pana la 60 °C si o umiditate relativa de pana la 80 %. Este destinata vehicularii aerului fara particule mari de praf, fara grasimi, fara substante chimice sau alte impuritati.

Fabricat in Ucraina!

Garantie: 2 ani.

Dimensiuni tubulatura150 mm
Lungime400 mm
Latime300 mm
Inaltime280 mm
Putere baterii5.1 - 6 Kw
Nr. conducte4
Modelcircular
Greutate8.2 kg

Adauga comentariu

Baterie incalzire circulara cu apa Vents NKV 150-4

Adreseaza o intrebare