Baterii incalzire Contine 85 produse.

Baterii incalzire electrice si baterii incalzire cu agent termic

Baterii de incalzire electrice sau pe apa sunt sisteme proiectate pentru incalzirea aerului de admisie cu montaj pe tubulatura de ventilaţie. Aceste baterii de incalzire se aplica pentru sisteme de incalzire, sisteme de ventilatie si climatizare, folosite ca şi baterii de atenuare, de preincalzire, reincalzire sau incalzitoare rapide pentru diverse aplicatii.

Baterii incalzire VentsBaterii incalzire:

Bateriile de incalzire electrice sau cu agent termic sunt proiectate pentru incalzirea aerului in sisteme de ventilatie, reincalzirea aerului dupa trecerea acestuia prin schimbatorul de caldura al unei centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, incalzirea aerului in incinte care necita un control al temperaturii etc.
Bateriile de incalzire electrice sau pe apa se monteaza pe tubulatura de ventilatie fiind special concepute pentru a obtine performanta si fiabilitate maxima.
Baterii de incalzire electrice si baterii de incalzire cu apa ideale pentru incalzire aerului de admisie in sisteme de ventilatie si climatizare!
 • Subcategorii:
 • Baterii electrice

  Baterii de incalzire electrice circulare si rectangulare

  Bateriile de incalzire electrice sunt dispozitive special concepute pentru a satisface cerinţele multor procese ce necesita fluxuri de aer cu temperatura controlata.

  Bateriile de incalzire electrice sunt disponibile in doua variante contructive:
  -baterii incalzire electrice circulare
  -baterii incalzire electrice rectangulare
  Bateriile de incalzire electrice pot fi montate in orice pozitie pe tubulatura circulara sau rectangulara a instalatiilor de ventilatie cu ajutorul unor cleme.

  Bateriile de incalzire electrice se utilizeaza pentru incalzirea/ preincalzirea aerului de admisie in sisteme de ventilatie si climatizare.

 • Baterii pe apa

  Baterii incalzire cu agent termic circulare si rectangulare

  Bateriile de incalzire pe apa sunt sisteme destinate incalzirii sau reincalzirii aerului de admisie,Baterii incalzire apa in instalatii de ventilatie si climatizare. Aceste baterii de incalzire functioneaza cu agent termic, abur sau apa calda si sunt utilizate pentru aplicatii de incalzire, preincalzire, incalzire pe zonesau incalzire centralizata.

  Bateriile de incalzire cu agent termic sunt disponibile in doua variante contructive:
  -baterii incalzire pe apa circulare
  -baterii incalzire pe apa rectangulare

  Bateriile de incalzire cu agent termic sunt produse de calitate superioara. 

pe pagina