Baterii incalzire si racire Contine 103 produse.

Baterii de incalzire electrice si cu apa

Baterii de racire cu freon si cu apa

Baterii de incalzire si racire pentru tubulatura circulara si rectangulra

 • Subcategorii:
 • Baterii incalzire

  Baterii incalzire electrice si baterii incalzire cu agent termic

  Baterii de incalzire electrice sau pe apa sunt sisteme proiectate pentru incalzirea aerului de admisie cu montaj pe tubulatura de ventilaţie. Aceste baterii de incalzire se aplica pentru sisteme de incalzire, sisteme de ventilatie si climatizare, folosite ca şi baterii de atenuare, de preincalzire, reincalzire sau incalzitoare rapide pentru diverse aplicatii.

  Baterii incalzire VentsBaterii incalzire:

  Bateriile de incalzire electrice sau cu agent termic sunt proiectate pentru incalzirea aerului in sisteme de ventilatie, reincalzirea aerului dupa trecerea acestuia prin schimbatorul de caldura al unei centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, incalzirea aerului in incinte care necita un control al temperaturii etc.
  Bateriile de incalzire electrice sau pe apa se monteaza pe tubulatura de ventilatie fiind special concepute pentru a obtine performanta si fiabilitate maxima.
  Baterii de incalzire electrice si baterii de incalzire cu apa ideale pentru incalzire aerului de admisie in sisteme de ventilatie si climatizare!
 • Baterii racire

  Baterii de racire cu freon si baterii de racire cu apa 

  Baterii de racire cu freon sau cu apa proiectate pentru racirea aerului de admisie in sisteme de ventilatie si climatizare.

pe pagina