Chillere aer-apa/ apa-apa Contine 22 produse.

Chillere racite cu aer sau apa

Chillerele aer-apa sau apa-apa sunt instalatii de climatizare pentru producere de apa racita, ce au condensatorul racit cu aer sau apa.

Chilerele racite cu aer sau apa utilizeaza agenţii frigorifici ecologici, sunt silentioase in operare si prezinta o eficienta energetica extrem de ridicata. 

 • Subcategorii:
 • Chillere aer-apa

  Chilere racite cu aer

  Chillere aer-apa sunt instalatii de climatizare, pentru preparare apa racita, ce au condensatorul racit cu aer.

  Chillerele racite cu aer sunt utilizate in procesele de racire din spatii industriale, ferme piscicole, pivnite. Folosite impreuna cu unitati de tratare a aerului sau ventiloconvectoare, aceste instalatii de climatizare devin utile si pentru imbunatatirea calitatii aerului din spatii rezidentiale sau comerciale precum birouri, banci, spitale etc.

  Chillerele aer-apa sunt instalatii de racire flexibile si eficiente, cu un nivel de zgomot foarte redus in functionare.

 • Chillere apa-apa

  Chillere racite cu apa - agregate preparare apa racita

  Chillerele apa-apa sunt echipamente de climatizare ce au condensatorul racit cu apa, ideale pentru instalatii de dimensiuni medii si marii.

  Chillerele racite cu apa sunt silentioase in functionare si asigura o performanta constanta a sistemului, indiferent de temperatura mediului ambiant. Capacitatea chillerelor racite cu apa nu sunt afectate de fluctuatiile de temperatura ambientala.

  Chillerele racite cu apa sunt sisteme extrem de eficiente utilizate pentru climatizare industriala si comerciala.