Cum cumperi

1. Comanda telefonic

Puteti comanda telefonic, sunand la unu din numarele de telefon afisate 0742 513 409 / 0755.419.113. Specialistii nostri va va ajuta sa alegeti produsele e potrivite si veti primi cea mai buna consultanta in domeniu. Va vor fi solicitate datele pentru facturare si adresa pentru livrare. Pentru facturare este necesar numele si adresa de domiciliu (pentru persoane fizice) sau CUI-ul (pentru persoane juridice). Pentru livrare sunt necesare adresa exacta si numarul de telefon de contact.

Programul de preluare comenzi telefonice este de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 - 19:00.

2. Comanda online

Dupa ce ati ales produsul dorit, selectati cantitatea si apesati butonul Adauga in cos. Mai trebuie doar sa completati datele de contact, adresa de livrare sa alegeti metoda de livrare, metoda de plata, si sa apasati butonul Finalizeaza comanda. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail, la adresa de e-mail pe care ati specificat-o, prin care se confirma inregistrarea comenzii.

3. Comanda prin e-mail

Putetiti plasa comanda si prin e-mail, la adresa comenzi@climasoft.ro sau prin intermediul Formularului de ContactUn reprezentant Ecoven va va contacta telefonic in cel mai scurt timp, pentru a va confirma disponibilitatea produselor solicitate si/sau a prelua informatiile necesare pentru facturare si livrare.

Cum intru in posesia produsului?
1.     In showroom - str. Erou Iancu Dumitru, nr. 17, Voluntari (Pipera), Ilfov, Romania.
2.     La domiciliu - primesti produsul prin curier, in 24 - 48 de ore din momentul confirmarii comenzii de catre un consultant de vanzari.