Cum livram

Produsul va fi livrat clientului in sistem de curierat door-to-door sau poate fi ridicat din showroom-ul Soft Media SRL,  conform optiunii clientului.
Produsele care au specificat LIVRARE GRATUITA   pe site-ul www.ventilatierecuperarecaldura.ro, au transportul GRATUIT pe teritoriul Romaniei, indiferent de locatie.
Livrarea produselor se face prin serviciul de curierat rapid Urgent Cargus SA, Fan Courier Express SRL, Posta Atlassib Curier Rapid SRL, Dragon Star Curier SRL, DPD Romania sau Delamode Romania SRL. Termenul de livrare este de 24-48 de ore din momentul predarii coletului catre curier.

Firme curierat:
- Urgent Cargus SA: https://www.urgentcargus.ro/
- Fan Courier Express SRL: http://www.fancourier.ro/
- Posta Atlassib Curier Rapid SRL: http://www.postaatlassib.ro/
- Dragon Star Curier SRL: http://curierdragonstar.ro/
-
 DPD Romania: https://services.dpd.ro/
- Delamode Romania SRL: http://www.delamode-romania.com/ro

Clientul poate opta pentru deschiderea coletului la livare.
In cazul stornarii comenzilor sau returului, costul de transport nu se returneaza.
Produsele comandate au asigurare, valabila pe intreaga perioada a transportului, pana in momentul livrarii.

IMPORTANT ! - In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat.
Va multumim.