Despre noi

Infiintata in anul 2007, compania Soft Media S.R.L. reprezinta o afacere privata cu capital 100% romanesc, axata pe importul si distributia de echipamente profesionale care contribuie la reducerea consumurilor energetice si au un impact ecologic asupra mediului inconjurator.

Soft Media S.R.L. ofera solutii profesionale de inalta calitate in domeniul energiei alternative (sisteme solare termice, sisteme fotovoltaice), solutii in domeniul ventilatiei rezidentiale, ventilatiei comerciale si ventilatiei industriale (sisteme ventilatie cu recuperare de caldura), solutii in domeniul tehnicii incalzirii (centrale incalzire combustibil solid, arzatoare) si solutii in domeniul instalatiilor de tratare a apei (sisteme de purificare si dedurizare a apei).

Compania a evoluat permanent, intr-un ritm constant, creandu-si propria retea de magazine online Climasoft (sistemepanourisolare.ro, ventilatierecuperarecaldura.ro, dedurizatoareapa.ro), unde clientii isi pot alege produse provenite de la producatori de renume national si international.
Soft Media S.R.L. urmareste satisfacerea cerintelor clientilor prin furnizarea de produse accesibile si de inalta calitate.

Compania pune accentul pe stabilitate, siguranta si profesionalism, oferind produse performante si servicii competente de consultanta, proiectare, asistenta tehnica, punere in functiune, montaj si service. Serviciile sunt realizate de specialisti care dispun de o calificare inalta in domeniul instalatiilor ecologice si un lucru bine organizat.

Calitatea produselor comercializate precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii.

Implementarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001:2008 garanteaza calitatea serviciilor prestate de Soft Media SRL.

Servicii marca Climasoft:

Soft Media S.R.L. furnizeaza solutii ecologice si servicii de consultanta tehnica, proiectare, instalare, intretinere si service pentru toate sistemele neconventionale comercializate.