Filtre Andreae High Productivity Contine 9 produse.

Filtre din carton tip labirint Andreae High Holding cu capacitate ridicata de incarcare si eficienta de filtrare pana la 100%

Filtre vopsitorie Andreae High Holding ce combina performantele filtrelor Andreae High Capacity si Andreae High Efficiency!

Filtrele originale Andreae High Holding sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite la muchii, finisate cu un strat de poliester pe partea din spate si prevazut frontal cu benzi suplimentare de hartie, care cresc atat capacitatea de retentie a filtrului cat si eficienta acestuia. 

Aceste filtre cu performante ridicate Andreae HH au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

Filtrele carton labirint Andreae High Holding reprezinta cea mai buna alegere pentru operatii solicitante in cabina de vopsire.