Filtre vopsitorie Contine 60 produse.

Filtre din carton tip labirint pentru operatii in cabina de vopsit

 • Subcategorii:
 • Filtre Andreae Starter

  Filtre din carton tip labirint Andreae Starter

  Filtre Andreae Starter pentru cabine de vopsit cu incarcare medie

  Filtrele Andreae Starter sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite impreuna la muchii. Acest tip de filtre Andreae Starter au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrele din carton tip labirint Andreae Starter sunt ideale pentru utilizarea ocazionala a cabinei de vopsire, fiind potrivite pentru toate tipurile de vopsea.

 • Filtre Andreae The Original

  Filtre din carton tip labirint Andreae STD The Original

  Filtre originale Andreae The Original pentru operatii in cabine de vopsitorie

  De mai bine de 50 de ani, filtrul Andreae STD The Original este filtrul de referinta de pe piata. Acesta este cel mai utilizat filtru pentru retinerea particulelor de vopsea, a lacurilor si fibrei de sticla.

  Filtrul Andreae STD The Original este realizat din 2 straturi de carton pliat, perforat alternativ si lipit la muchii, fiind prevazut cu limitatoare de extensie. Acest tip de filtru Andreae The Original are la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrul Andreae STD The Original este potrivit pentru toate tipurile de vopsea.

 • Filtre Andreae High Capacity

  Filtre din carton tip labirint Andreae High Capacity

  Filtre pentru cabine de vopsit Andreae HC cu capacitate mare de incarcare

  Filtrele originale Andreae High Capacity sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite impreuna la muchii, prevazute frontal cu benzi suplimentare de hartie ce ofera o capacitate de incarcare mai mare.

  Acest tip de filtre cu capacitate mare de incarcare Andreae HC au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrele labirint Andreae HC au o capacitate de incarcare de pana la 5 ori mai mare decat orice alt tip de filtru de pe piata. Structura sa unica permite depozitarea vopselei in mai multe zone si mai in profunzime. 

  Filtrele din carton tip labirint Andreae High Capacity se utilizeaza in cabinele de vopsit si sunt potrivite pentru toate tipurile de vopsea.

 • Filtre Andreae High Efficiency

  Filtre din carton tip labirint Andreae High Efficiency

  Filtre pentru cabine de vopsit Andreae HE cu capacitate mare de incarcare si eficienta de filtrare aproape de 100%

  Filtrele originale Andreae High Efficiency sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite la muchii, finisate cu un strat de poliester pe partea din spate. Stratul de poliester creste eficienta de filtrare pana la 100%.

  Aceste filtre cu eficienta ridicata de filtrare Andreae HE au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrele din carton tip labirint Andreae High Efficiency sunt potrivite pentru toate tipurile de vopsea si se utilizeaza in cabinele de vopsit.

 • Filtre Andreae High Holding

  Filtre din carton tip labirint Andreae High Holding

  Filtre pentru cabine de vopsit Andreae HH cu eficienta de filtrare ridicata si rezistenta mica la trecerea aerului 

  Filtrele originale Andreae High Holding sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite la muchii, completate de un strat din fibra de sticla care creste atat capacitatea de sustinere a filtrului si cat si eficienta de filtrare a acestuia. Acest fapt asigura un termen mai lung de viata filtrului, asigurand astfel si o reducere a costurilor de intretinere.

  Aceste filtre cu eficienta ridicata de filtrare si rezistenta mica la trecerea aerului Andreae HH au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrele carton labirint Andreae High Holding sunt potrivite pentru toate tipurile de vopsea si se utilizeaza in cabinele de vopsit.

 • Filtre Andreae High Productivity

  Filtre din carton tip labirint Andreae High Holding cu capacitate ridicata de incarcare si eficienta de filtrare pana la 100%

  Filtre vopsitorie Andreae High Holding ce combina performantele filtrelor Andreae High Capacity si Andreae High Efficiency!

  Filtrele originale Andreae High Holding sunt realizate din 2 straturi de carton cu densitate ridicata, perforate alternativ, plisate si lipite la muchii, finisate cu un strat de poliester pe partea din spate si prevazut frontal cu benzi suplimentare de hartie, care cresc atat capacitatea de retentie a filtrului cat si eficienta acestuia. 

  Aceste filtre cu performante ridicate Andreae HH au la baza forta inertiei, care prin schimbarea brusca a directiei de depasare, particulele se depun in buzunarele create din constructie. Buzunarele au rolul de a retine particulele solide la nivelul filtrului, iar aerul exhaustat circula mai departe prin celelalte doua straturi de filtre aflate dupa cartonul labirint.

  Filtrele carton labirint Andreae High Holding reprezinta cea mai buna alegere pentru operatii solicitante in cabina de vopsire.

pe pagina