Recuperatoare de caldura Contine 84 produse.

Ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera - ventilatie single-room. 

Unitati de ventilatie cu acumulator de caldura ceramic pentru o singura camera.

Acest tip de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o singura camera aduce aer proaspat din exterior si il elimina pe cel viciat din interior. Metoda de ventilatie cu recuperare de caldura (HRV - Heat Recovery Ventilation) pentru o camera se realizeaza cu sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura de capacitate mica (sisteme ventilatie cu recuperare de caldura pentru o singura camera).

Principiul de funcţionare sisteme ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera: 
Sisteme ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera alimenteaza permanent si confortabil incaperea sau obiectivul cu un aer proaspat cu temperatura optimizata. Aerul consumat va fi aspirat din zona superioara a incaperii si transportat la schimbatorul de caldura in contracurent. In acelasi timp prin intermediul unui al doilea ventilator se realizeaza si alimentarea cu aer proaspat din exterior. Aerul racit si viciat (aer evacuat) va fi transportat afara si aerul din exterior preincalzit (aer de admisie) va fi transportat in incinta. Acest principiu folosit in anotimpul rece este folosit si in anotimpul cald, in sens invers.

Caracteristici sisteme ventilatie single-room:
- Alimenteaza cu aer curat si proaspat toate camerele;
- Elimina aerul viciat din interiorul incaperilor;
- Filtreaza aerul de praf si insecte cu ajutorul filtrelor G3;
- Impiedica patrunderea umiditatii si aparitia mucegaiului;
- Functionare silentiosa;
- Automatizare integrata;
- Asigura un echilibru al umiditatii in camera;
- Functionare continua 24/7;
- Regenereaza caldura prin acumulatorul de caldura ceramic
- Eficienta de recuperare a caldurii de pana la 90%;
- Ideale pentru camere individuale de aprox. 30 mp;
- Usor de instalat, nu necesita tubulatura.

Aparatele de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera sunt folosite pentru a controla calitatea aerului din interior reprezentant Solutia perfecta pentru reducerea costurilor si economisirea energiei.
Aceste sisteme ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera (single room) sunt necesare pentru a recircula continuu aerul si pentru a dilua mirosurile neplacute respectiv de a limita concentratia de dioxid de carbon si de alti poluanti din aer, cum ar fi praf, fum, compusi organici volatile, etc.
Comercializam sisteme ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera la cele mai mici preturi!  

 • Subcategorii:
 • Ventilatoare cu recuperator de caldura

  Unitati ventilatie cu recuperator de caldura pentru o camera

  Unitati de ventilatie cu eficienta de recuperare a caldurii de peste 90% datorita acumulatorului de caldura ceramic incorporat.

  Sistemele de ventilatie single-room sunt unitati de ventilatie cu recuperare de caldura care nu necesita tubulatura in procesul de instalare.

 • Accesorii ventilatie pentru o camera

  Accesorii sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o singura camera

  Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura single-room au rolul de a inlocui aerul viciat din interior cu aer proaspat din exterior. 
  Aceste unitati de ventilatie cu recuperare de caldura poseda diferite dispozitive de control si kit-uri de montaj, utile in procesul de instalare. 

  Comercializam accesorii ventilatie single-room pentru unitati de tratare a aerului cu recuperare de caldura la cele mai mici preturi!

pe pagina