Soft Media S.R.L - Climasoft asigura servicii de consultanta, proiectare, instalare si montaj, intretinere si service pentru toata gama de produse de ventilatie ecologica pe care o comercializeaza!

Soft Media S.R.L. ~ climasoft~ este o companie care isi desfasoara activitatea pe domeniul componentei de mediu fiind importator si distribuitor de sisteme pentru protectia si imbunatatirea calitatii mediului. Societatea noastra pune la dispozitie clientilor intreaga tehnica a instalatiilor de ventilatie a aerului cu recuperare de caldura necesare unei cladiri, pentru a asigura un confort ridicat si consum minim de energie.

In scopul asigurarii conditiilor optime privind puritatea aerului, Soft Media S.R.L. ofera urmatoarele servicii profesionale pentru instalatii de ventilatie cu recuperare de caldura atat in domeniul comercial: magazine, birouri, banci, sali de sport, spatii comerciale, spatii adiacente cat si in cel industrial: hale tehnologice, hale de productie, depozite, laboratoare, fabrici, spitale, bazine inot etc.:

1. Servicii de CONSULTANTA 
Una dintre cele mai importante etape pentru achizitionarea unei instalatii de ventilatie cu recuperare de caldura este etapa de consultanta tehnica. In aceasta etapa se stabilesc anumiti parametrii in functie de cerintele clientului precum caracteristicile tehnice ale instalatiei, o adaptarea cat mai buna la spatiul existent si cel mai bun raport calitate-pret.

2. Servicii de PROIECTARE 
Soft Media S.R.L. va pune la dispozitie si servicii de proiectare pentru sisteme de ventilatie, colaborand cu firme ce au o experienta vasta in ceea ce priveste proiectarea instalatiilor de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera, proiectarea instalatiilor centralelor de ventilatie cu recuperare de caldura de mici capacitati si pana la cele de tip industrial.

3. Servicii de INSTALARE/MONTAJ 
Echipa din cadrul societatii Soft Media S.R.L. va pune la dispozitie servicii profesionale de instalare/montaj sisteme de ventilatie cu acumulator de caldura si centrale ventilatie cu recuperare de caldura, la preturi accesibile. Personalul calificat pentru instalarea unui sistem de ventilatie cu recuperare de caldura detine cunostinte complexe despre produse si are o experienta vasta in domeniu, ce garanteaza calitatea serviciilor..

4. Servicii de INTRETINERE 
Soft Media S.R.L. ofera servicii de intretinere pentru orice tip de unitate de tratare a aerului cu recuperare de caldura, atat in perioada garantiei, cat si in post-garantie, avand personal bine specializat in domeniul sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura.

5. SERVICE 
Pentru orice problema legata de reparatii privind sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera, centralele de ventilatie cu recuperare de caldura de capacitati mici sau centralele de ventilatie cu recuperare de caldura industriale, Soft Media S.R.L. va sta la dispozitie.

Cui ne adresam?

Echipamentele si serviciile noastre vin in intampinarea echiparii si modernizarii urmatoarelor cladiri:

1. Ventilatie casnica.
Ventilatia din caminul dumneavoastra este deosebit de important, atat din punctul de vedere a sanatatii organismului, cat si pentru o stare de spirit optima si un confort sport. Pentru ventilatia casnica, in dotarea locuintelor oferim solutii cu ventilatie mecanica clasica, ventilatie cu recuperare de caldura pentru camera, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura cu tubulatura, ventilatoare pentru seminee, ventilatoare pentru baie, recuperatoare pentru cosul de fum. In functie de aplicatie dar si de buget, incercam sa intampinam toate cererile de ventilatie casnica, ventilatie rezidentiala.
Brandurile pe care le comercializam pentru ventilatia casnica: Vents, Vent-axia, Blauberg, Soler&Palau, O-Ere Tempero, Mmotors.
Reimprospatarea aerului in ventilatia casnica trebuie sa se incadreze intre 0.35-1 schimburi/ ora.

2. Ventilatie pentru spatii de birouri.
Ventilatia in spatiile de birouri comerciale este foarte importanta si din ce in ce mai luata in considerare de catre corporatii si de catre consturctori. Pe langa componenta sanatatii, se urmareste in mod deosebit confortul, sananatea si mai ales productivitatea angajatilor. Un mediu neventilat corespunzator aduce efect negativ saupra tenacitatii, capabilitatii si duratei de concentrare optime. Este asadar de inteles de ce angajatorii isi doresc o ventilatie optima in birourile personalului, daca acest aspect se reflecta drect in productivitate.
Pentru ventilatia in birouri, avem solutii de ventilatie cu recuperare de caldura sau clasice atat centralizate cat si descentralizate, precum si centrale de tratare aer complexe, care pot fi echipate cu baterii de incalzire/ racire, chillere, umidificatoare, dezumidificatoare, recuperatoare de caldura etc.
Reimprospatarea aerului pentru ventilatia birourilor trebuie sa se situeze intre 4-8 schim,buri/ ora.

3. Ventilatie pentru restaurante.
Ventilatia unui restaurant este deosebit de importanta, daca vorbim de spatiul pentru servire clienti. Celellate spatii din restaurant precum spatiul de prepapare, spatiul de depozitare,m spatiul de igienizare si grupurile sanitare sunt deasemenea importante dpv al necesitatii ventilatiei.
Pe langa componenta evacuarii aglomerarii de mirosuri provenite din aceste spatii precum mirosul clientilor, mirosul mancarii, emanatia de gaze, componenta de confort este deosebit de importanta. Un client care se simte bine intr-un mediu aerisit si palcut este un client care consuma, este un client satisfacut si bineinteles, un client care revine. La fel cum un miros neplacut sau un aer inchis poate alunga clientul din acea locatie. 
Ventilatia din restaurante trebuie tratat cu o atentie deosebita, deoarece fiecare spatiu din restaurante trebuie ventilat in mod specific, iar mirosurile nu trebuie sa circule dintr-o incapare in cealalta.
Reimprospatarea aerului in restaurante trebuie sa se situeze intre 12-18 mc/ ora in spatiul pentru servire, intre 15-30 mc/ ora in spatiul de preparare, intre 6-15 schimburi pe ora in spatiile sanitare si intre 10-12 metri cubi/ ora in spatiile de depozitare.

4.Ventilatie in cafelene si cofetarii.
Ventialtia in cafenele este mai putin problematica odata cu aprobarea legii cu privire la interzicerea fumatului in spatii publice. Totusi, aportul de aer proaspat ramane un aspect foarte important in utilarea unei cafenele. Ventilatia unei cafenele are in vedere 4 surse de mirosuri: mirosul specific al fiecarui client in parte, emanatia de bioxid de carbon si consumul de oxigen al fiecarui client in parte si mirosul produselor servite in cafenea precum si eventualele mirosuri provenite din spatiul de preparare, chiar daca acesta este ventilat separat.
Prin conceptul de cafenea, care inseamna nu doar servirea propriuzisa a unei cafea de catre client, timpul petrecut in cafenele de catre cleint de cele mai multe ori depaseste timpul petrecut intr-un restaurant. De aceea, clientul trebuie aiba parte de un aer de cea mai buna calitate. Acest factor este decisiv in managementul unei cafenele, ocupand un loc important in serviciile pe care trebuie sa le o ofere o cafenea de succes.
Reimprospatarea aerului intr-o cafenea trebuie sa prezinte intre 10-12 mc/ora in spatiul pentru servire, intre 15-30 mc/ ora in spatiul de preparare, intre 6-15 schimburi pe ora in spatiile sanitare si intre 4-10 metri cubi in spatiile de depozitare.