Sistem ventilatie Vents TwinFresh Comfo RA1-25-2

Sistem ventilatie cu recuperare de caldura Vents TwinFresh Comfo RA1-25-2. 
Capacitate aer: 24 mc/h. 
Lungime telescopica (grosime perete): 300 - 570 mm. 

Descriere

Vents

New product

TwinFresh Comfo RA1-25-2

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409 sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Sistem de ventilatie cu acumulator de caldura Vents TwinFresh Comfo RA1-25-2

Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura pentru o camera TwinFresh Comfo RA1-25-2 reprezinta o solutie simpla si eficienta de economisirea energiei, asigurand alimentarea cu aer proaspat prin extragerea si filtrarea aerului poluat de afara, in camere separate, vile, spatii publice si comerciale, garantand un microclimat confortabil. 
TwinFresh Comfo RA1-25-2 este un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura echipat cu switch (intrerupator pentru inchiderea sau deschiderea sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura) si telecomanda pentru control de la distanta.
Toate unitatile de ventilatie TwinFresh Comfo permit setarea pragului de umiditate la 45%, 55% sau 65% in modul de regenerare.
Sistemele de ventilatie TwinFresh sunt destinate sa functioneze 24/24 si au un nivel de zgmot scazut, asigurand conditii de confort in spatiile de locuit. 
Parametrii tehnici:
ParametruValoare 
Unitate
de
masura
VitezaIIIIII~
Capacitate aer71524m3/h
Voltaj100-230 V
Frecventa50/60 Hz
Numar faze1
Putere3.53.95 5.32W
Curent0.0230.026 0.032A
Viteza de rotatie - RPM11901330 2420min-1
Nivel zgomot la 1m distanta313543 dBA
Nivel zgomot la 3m distanta222533dBA 
Nivel zgomot in aer liber  16dBA 
AutomatizareDA
Eficienta recuperare caldurapana la 85 %
Tip recuperator de calduraceramic
Dimensiune tubulaturaØ 100mm
Temperatura aerde la -20 pana la +50  °C
Clasa de protectieIP24
Dimensiuni:
- panou /grila interior (lxh): 205 x 205 mm;
- panou exterior (LxlxH): 252 x 240 x 133 mm;
- tub telescopic, rotund Ø 107 – lungime (min-max): 300 – 570 mm.
Dimensiuni sistem ventilatie TwinFresh Comfo RA1-25-2

ciclu ventilatie twinfresh

Principiu de functionare:
CICLU I. Aerul viciat cald este extras din camera, trece prin schimbatorul de caldura ceramic, unde transfera pana la 90% din energia termica si umiditate. Cand schimbatorul de caldura ceramic se incalzeste, ventilatorul trece, in mod automat, in modul de aprovizionare.
CICLUL II. Aerul proaspat din exterior, trece prin schimbatorul de caldura ceramic, absoarbe umiditatea si se incalzeste pana la temperatura datorita in incinta. Deoarece temperatura schimbatorul de caldura scade, ventilatorul comuta in modul extragere si ciclul se reinnoieste. Ventilatorul schimba modul de functionare, intre aprovizionare si extragere, la fiecare 70 de secunde.

Detalii constructive:
Sistem compact format din ventilator cu grilaj si schimbator de caldura din ceramica. In interiorul sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura este  montata o conducta telescopica, iar in exterior o clapa de ventilatie. Carcasa ventilatorului si panoul frontal sunt realizate din plastic alb ABS de inalta calitate. Conducta telescopica este realizata din metal cu o lungime ce variaza intre 300 si 570 mm. Clapa exterioara este confectionata dintr-un polimer de aluminiu si include un grilaj de protectie pentru a preveni patrunderea corpurilor straine, pasari si rozatoare etc.
 
Ventilatorul:
Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura este echipat cu un ventilator axial cu reglaj electric cu ajutorul unui motor de curent continuu reversibil cu dubla viteza pentru aprovizionarea cu aer si evacuarea acestuia. Motorul are integrata o protectie pentru supraincalzire, iar rulmentii cu bile au o durata lunga de viata.
 
Schimbatorul de caldura:
Recuperarea energiei se realizeaza cu ajutorul unui schimbator de caldura ce este realizat din ceramica ce da eficienta ridicata. Acest sichimbator de caldura asigura nu numai caldura ci si umiditate din aerul extras, pentru a asigura un nivel confortabil de umiditate in interior, in orice sezon. Recuperarea caldurii se bazeaza pe utilizarea energiei extrase de aer pentru incalzirea aerului in schimbatorul de caldura, care reduce pierderile termice in timpul sezonului rece. Intimpul verii, schimbatorul de caldura indeplineste functia inversa, aerul extras este racit la priza de aer cald, care contribuie la o mai buna performanta de ventilatie a sediului. Aerul cald statut este extras in afara de la premisa prin schimbatorul de caldura. In timp ce trece prin schimbatorul de caldura se transfera pana la 85% din energia termica. Timpul de extragere a aerului, se poate regla la montare  in functie de preferinte  intre 30 si 120 minute. Dupa acest timp de extragere, ventilatorul trece la modul de aprovizionare. Aerul rece din exterior trece prin unitate si este incalzit de caldura acumulata in schimbatorul de caldura. Atunci cand schimbatorul de caldura devine rece, ventilatorul trece la modul de evacuare si ciclul de functionare este reinnoit.
 
Filtrarea aerului:
Sistemul de ventilatie cu recuperarere de caldura TwinFresh utilizeaza doua filtre G3, unul pentru filtrarea aerului de aprovizionare si de evacuare si un altul pentru protectia anti-murdarie incorporat in schimbatorul de caldura.
 
Controlul vitezei:
Unitatea de tratare a aerului cu recuperare de caldura este folosita in doua trepte pentru modul de ventilare si in alte doua trepte pentru recuperare a aerului prim modul reversibil:
1.Mod de ventilare (evacuare/alimentare):
-viteza mica cu o capacitate de aer de 7 mc/h;
-viteza mare  cu o capacitate de aer de 24 mc/h;
2. Reversie (recuperare):
-viteza mica cu o capacitate de aer de 7 mc/h (alimentarea/evacuarea se face la 70 de secunde);
-viteza mare  cu o capacitate de aer de 24 mc/h (alimentarea/evacuarea se face la 70 de secunde;
Unitatea de control poate fi folosita pentru a controla mai multe gauri de aeisire instalate in premisa si care opereaza intr-un singur mod. Aceasta se poate instala in orice loc care indeplineste cerintele de functionare.
 
Montajul:
Sistem descentralizat pentru ventilare cu recuperare de caldura TwinFresh Comfo RA1-25-2 ce poate fi montat pe perete. Daca este montat corect ofera acces gratuit pentru reparatii si inlocuire filtrului.

Legenda TwinFresh Comfo:
Legenda TwinFresh
Garantie: 2 ani (24 de luni)
Dimensiuni tubulatura100 mm
Capacitate aer0 - 100 mc/h
Grosime perete300 - 570 mm
Material schimbator de calduraCeramica
Lungime252
Latime240
TelecomandaDa

Adauga comentariu

Sistem ventilatie Vents TwinFresh Comfo RA1-25-2

Adreseaza o intrebare