Sistem ventilatie Vents TwinFresh SA-60

Sistem ventilatie cu recuperare de caldura Vents TwinFresh SA-60. 
Capacitate aer: 58 mc/h. 
Lungime telescopica (grosime perete): 255 - 475 mm. 

Descriere

Vents

New product

TwinFresh SA-60

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409 sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Sistem de ventilatie cu acumulator de caldura Vents TwinFresh SA-60

Sistem descentralizat pentru ventilare cu recuperare de caldura Vents TwinFresh SA-60, reprezinta o solutie simpla si eficienta pentru organizarea unei ventilatii descentalizate si o economisire a energiei pentru o singura camera, spatii publice si comerciale. Schimbatorul de caldura al sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura minimalizeaza pierderile de energie si economiseste energie. Furnizeaza un schimb de aer controlat pentru a crea un microclimat adecvat in interior. Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura TwinFresh detine o structura de dimensiuni mici, necesita o cerere redusa de energie si functioneaza intr-un mod silentios. Acest sistem de ventilatie cu recuperare de caldura reprezinta un element indispensabil atunci cand doriti sa construiti o casa ecologica.
Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura Vents TwinFresh SA-60 functioneaza in mod fiabil, la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C, fiind ideal pentru o camera cu suprafata de pana la 30 mp. Cu recuperatorul de caldura TwinFresh SA-60 salvati aproximativ 25 kWh/mp de energie (caldura) pe an.
Sistemele de ventilatie TwinFresh sunt destinate sa functioneze 24/24 si au un nivel de zgmot scazut, asigurand conditii de confort in spatiile de locuit. 

Parametrii tehnici:
Parametru
Valoare 
Unitate
de
masura
Viteza
1
2
~
Voltaj
230 
V
Putere
2.8
4.8
W
Frecventa
50 
Hz
RPM
11502100
min-1
Nivel zgomot la 1m distanta
34
41
dBA
Nivel zgomot la 3m distanta
24
29
dBA
Nivel zgomot in aer liber
19
dBA
Automatizare
DA
Eficienta recuperare caldura
pana la 88 % 
Tip schimbator de caldura
ceramic
Temperatura aer
de la -20 pana la +50  
°C
Dimensiune tubulatura
164x164
mm
Clasa protectie 
IP24
Capacitate aer
35
58
m3/h
Dimensiuni:
- panou /grila interior (lxh): 274 x 274 mm;
- panou exterior (LxlxH): 300 x 280 x 137 mm;
- tub telescopic, rectangular 171x171 – lungime (min-max): 255 – 475 mm.
Dimensiuni sistem ventilatie TwinFresh SA-60

ciclu sistem ventilatie twinfreshPrincipiu de functionare:
CICLU I. Aerul viciat cald este extras din camera, trece prin schimbatorul de caldura ceramic, unde transfera pana la 90% din energia termica si umiditate. Cand schimbatorul de caldura ceramic se incalzeste, ventilatorul trece, in mod automat, in modul de aprovizionare.
CICLUL II. Aerul proaspat din exterior, trece prin schimbatorul de caldura ceramic, absoarbe umiditatea si se incalzeste pana la temperatura datorita in incinta. Deoarece temperatura schimbatorul de caldura scade, ventilatorul comuta in modul extragere si ciclul se reinnoieste. Ventilatorul schimba modul de functionare, intre aprovizionare si extragere, la fiecare 70 de secunde. 

Detalii constructive:
Sistem compact format din ventilator cu grilaj plat si schimbator de caldura din ceramica. In interiorul sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura este  montata o conducta telescopica, iar in exterior o clapa de ventilatie. Carcasa ventilatorului si panoul frontal sunt realizate din plastic alb ABS de inalta calitate. Conducta telescopica este realizata din metal cu o lungime ce variaza intre 255 si 475 mm. Clapa exterioara este confectionata dintr-un polimer de aluminiu si include un grilaj de protectie pentru a preveni patrunderea corpurilor straine, pasari si rozatoare etc.

Ventilatorul:
Sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura este echipat cu un ventilator axial cu reglaj electric cu ajutorul unui motor de curent continuu reversibil cu dubla viteza pentru aprovizionarea cu aer si evacuarea acestuia. Motorul are integrata o protectie pentru supraincalzire, iar rulmentii cu bile au o durata lunga de viata.
 
Schimbatorul de caldura:
Recuperarea energiei se realizeaza cu ajutorul unui schimbator de caldura ce este realizat din ceramica ce da eficienta ridicata. Acest sichimbator de caldura asigura nu numai caldura ci si umiditate din aerul extras, pentru a asigura un nivel confortabil de umiditate in interior, in orice sezon. Recuperarea caldurii se bazeaza pe utilizarea energiei extrase de aer pentru incalzirea aerului in schimbatorul de caldura, care reduce pierderile termice in timpul sezonului rece. In timpul verii, schimbatorul de caldura indeplineste functia inversa, aerul extras este racit la priza de aer cald, care contribuie la o mai buna performanta de ventilatie a sediului. Aerul cald statut este extras in afara de la premisa prin schimbatorul de caldura. In timp ce trece prin schimbatorul de caldura se transfera pana la 88% din energia termica. Timpul de extragere a aerului, se poate regla la montare  in functie de preferinte  intre 30 si 120 minute. Dupa acest timp de extragere, ventilatorul trece la modul de aprovizionare. Aerul rece din exterior trece prin unitate si este incalzit de caldura acumulata in schimbatorul de caldura. Atunci cand schimbatorul de caldura devine rece, ventilatorul trece la modul de evacuare si ciclul de functionare este reinnoit.
 
Filtrarea aerului:
Sistemul de ventilatie cu recuperarere de caldura TwinFresh utilizeaza doua filtre G3, unul pentru filtrarea aerului de aprovizionare si de evacuare si un altul pentru protectia anti-murdarie incorporat in schimbatorul de caldura.
 
Controlul vitezei:
Unitatea de tratare a aerului cu recuperare de caldura este folosita in doua trepte pentru modul de ventilare si in alte doua trepte pentru recuperare a aerului prim modul reversibil:
1.Mod de ventilare (evacuare/alimentare):
-viteza mica cu o capacitate de aer de 35 mc/h;
-viteza mare  cu o capacitate de aer de 58 mc/h;
2. Reversie (recuperare):
-viteza mica cu o capacitate de aer de 35 mc/h (alimentarea/evacuarea se face la 70 de secunde);
-viteza mare  cu o capacitate de aer de 58 mc/h (alimentarea/evacuarea se face la 70 de secunde);
Unitatea de control poate fi folosita pentru a controla mai multe gauri de aeisire instalate in premisa si care opereaza intr-un singur mod. Aceasta se poate instala in orice loc care indeplineste cerintele de functionare.
Montajul:
Sistemul descentralizat pentru ventilare cu recuperare de caldura TwinFresh SA-60 ce poate fi montat pe perete. Daca este montat corect ofera acces gratuit pentru reparatii si inlocuire filtrului.
 
Legenda TwinFresh:
Legenda TwinFresh
Garantie: 2 ani (24 de luni)
Capacitate aer0 - 100 mc/h
Grosime perete255 - 475 mm
Material schimbator de calduraCeramica
Lungime300
Latime280

Adauga comentariu

Sistem ventilatie Vents TwinFresh SA-60

Adreseaza o intrebare