Unitate ventilatie Vents VUE 100 P mini Mareste imaginea

Unitate ventilatie Vents VUE 100 P mini

Unitate ventilatie cu recuperare de caldura Vents VUE 100 P mini
Capacitate aer: 106 mc/h.

Descriere

Vents

New product

Vents VUE 100 P mini

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409 sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Unitate ventilatie cu recuperare de caldura Vents VUE 100 P mini

Unitatea compacta de ventilatie a aerului Vents VUE 100 P mini este un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura ce poate fi montat pentru o singura camera; capacitatea maxima de aer este de 106 mc/h. Acest sistem de ventilatie a aerului cu recuperare de caldura VUE 100 P mini este construit conform Normelor si Standardelor Europene si reprezinta o solutie simpla si eficienta de economisire a energiei, oferind ventilatie pentru camere individuale in apartament, vila, ateliere de lucru, spatii comerciale etc.
Acest sistem de ventilatie cu recuperare de caldura reprezinta un element indispensabil atunci cand doriti sa construiti o casa ecologica.
Sistemul de ventilatie Vents VUE 100 P mini este destinat sa functioneze 24/24 cu un nivel de zgmot scazut, asigurand conditii de confort in spatiile de locuit. 

Parametrii tehnici:  
ParametruValoare 
Unitate
de
masura
Vitezaminmax~
Voltaj230 V
Numar faze~
Presiune110Pa
Putere sistem3056W
Curent0.0240.039A
Frecventa50Hz
Viteza de rotatie13002500rpm
Nivel zgomot la 3m distanta2441dBA
Material carcasaaliaj aluminiu-zinc
Material izolatiepolietilena poroasa
Grosime izolatie15mm
Eficienta recuperare caldura64 - 72 % 
Tip recuperator calduracu flux incrucisat
Material recuperator calduraceluloza
Temperatura aerde la -20 pana la +50  °C
Diametru tubulaturaØ 125mm
Greutate10kg
Capacitate aer57106m3/h
Dimensiuni:
Dimensiuni sistem ventilatie VUE 100 P mini
Principiul de functionare:
-aerul cald este extras de ventilator si mutat de la premisa prin filtru, apoi intra in recuperatorul de caldura unde se transfera energie termica la elementele sale si in final este eliminat afara;
-aerul rece din exterior pune in miscare ventilatorul de aprovizionare si trece prin filtru unde este purificat, apoi este transmis la recuperator, dar numai in cazul in care acesta absoarbe o cantitate mai mare de energie termica  din aerul extras si apoi se face livrarea in interiorul incintei.
-recuperatorul de caldura reduce pierderile de energie termica si economiseste costuri de operare pentru incalzirea aerului de admisie de pe timpul iernii. 
 
Filtrarea aerului:
Aerul admis si cel extras este purificat si extras de un filtru. Filtrele G4 au rol de a preveni patrunderea murdariei si a prafului in camera si de a proteja componentele unitatii de o posibila contaminare.
 
Protectia schimbatorului de caldura:
Pentru prevenirea inghetului la temperaturi scazute, unitatea este echipata cu un comutator termostatic in interiorul carcasei care inchide ventilatorul de aprovizionare, pentru a incalzi recuperatorul cu energia termica extrasa din aerul de evacuare. 
 
Controlul vitezei:
Capacitatea aerului este reglata cu ajutorul comutatorului in 3 trepte de viteza P3-1-300:
-viteza minima: 57 mc/h, 24 dBA;
-viteza medie: 78 mc/h, 32 dBA;
-viteza maxima: 106 mc/h, 41dBA.
Panoul de comanda este usor de utilizat si in orice loc.
 
Ventilatoarele:
Unitatea de ventilatie cu recuperare de caldura este echipata cu un ventilator de evacuare cu lame curbate, ce alimenteaza motorul ce are o cerere redusa de energie. Motorul necesita o intretinere usoara, nu detine rulmenti cu bile si asigura o durata lunga de viata de aproximativ 40 000 de ore, avand unsoare pentru toata perioada de functionare.
 
Carcasa:
Carcasa este rezistenta la coroziune fiind realizata dintr-un aliaj de aluminiu si zinc si folie de polietilena de 15 mm pentru izolatie fonica. Pentru o montare usoara, carcasa este echipata cu un panou de montare pe perete. Panoul pivotant detasabil este conectat cu unitatea de ventilatie a aerului cu recuperare de caldura oferind acces rapid si simplu la componentele interne din carcasa pentru reparatii si intretinere.
 
Montajul:
Datorita inaltimii mari a carcasei compacte, unitatea de ventilatie a aerului cu recuperare de caldura este proiectata a fi instalata in interior pe orizontala, in spatele tavanelor false. Dimensiunea conexiunii la conductele de aer este de Ø 125 mm.
Garantie: 2 ani
Dimensiuni tubulatura125 mm
Capacitate aer101 - 200 mc/h
Material schimbator de calduraCeluloza
Lungime595
Latime404
Inaltime106

Adauga comentariu

Unitate ventilatie Vents VUE 100 P mini

Adreseaza o intrebare

vreau să știu dacă face fată pentru o mansarda în jur de 90 m pătrați avănd în componență bucătărie 10 m , baie 2 m , 2 dormitoare a câte 18 m , living 25 m și o parte dintre acoperiș și tavanul de la mansardă , pentru ventilarea camerelor în vederea prevenirii mucegaiului . Și dacă puteți să-mi faceți un necesar de materiale (tubulatură , grile tavan , etc)

Like Loading... 0 persoane apreciaza postarea.