Termeni si conditii

CONTRACTUL Climasoft cu Clientii:

1. ELEMENTE DEFINITORII
Compania care administreaza site-ul http://www.ventilatierecuperarecaldura.ro, denumit in continuare Climasoft, este SC Soft Media SRL, denumita in continuare Soft Media SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/386/14.02.2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO21090200.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Soft Media SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

2. DREPTUL DE AUTOR
Intregul continut al site-ului Climasoft respectiv, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Soft Media SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Soft Media SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE
Soft Media SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Climasoft si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Soft Media SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRODUSE SI SERVICII
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care acestea ne sunt livrate de la producator sau importator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Soft Media SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Soft Media SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Soft Media SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Soft Media SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Climasoft, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
Soft Media SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-urilor autorizate de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Soft Media SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Soft Media SRL de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Soft Media SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PRETURI
Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

6. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU LIVRARE
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Soft Media SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
Soft Media SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Soft Media SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

7. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PLATA
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Soft Media SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Soft Media SRL la adresa de e-mail: comenzi@climasoft.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Soft Media SRL. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7.a. PLATA IN RATE PRIN CREDIT CETELEM
“Prin bifarea casutei "Rate CETELEM", va exprimati consimtamantul in mod expres ca BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti (str.Clucerului nr. 78-80, sector 1, Bucuresti, J40/20815/2017, CUI 38627806) sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal completate in formular (inclusiv Cod Numeric Personal), direct sau prin intermediul operatorilor desemnati de catre acesta, in scopul derularii raporturilor juridice create/ce vor fi create intre parti, respectiv in scopul realizarii activitatii de creditare.
Refuzul (nebifarea) prelucrarii datelor dvs. din campurile obligatorii ale formularului duce la imposibilitatea solutionarii cererii dvs.
Va sunt garantate dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, pe care le puteti exercita printr-o cerere scrisa (datata si semnata) transmisa la sediul BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti, precum si dreptul de va adresa catre ANSPDCP in caz de incalcare a drepturilor privind datele cu caracter personal garantate de atat de catre legislatia nationala, cat si de legislatia europeana (i.e. Regulamentul General nr. 2016/679 privind Protectia Datelor cu caracter personal).
Pentru mai multe detalii si informatii despre cum sunt stocate si folosite datele si drepturile tale te rugam sa accesezi www.cetelem.ro, sectiunea “Despre noi » Protectia datelor cu caracter personal.
*Cetelem este marca inregistrata a BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala Bucuresti.”

8. LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site, respectiv climasoft, beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

9. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR
Utilizatorii care viziteaza site-ul Climasoft pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Soft Media SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Soft Media SRL nu va purta responsabilitatea ti nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Soft Media SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Soft Media SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

10. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER.
Site-ul Climasoft este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Soft Media SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Soft Media SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Climasoft.
Soft Media SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Climasoft. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Astfel produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi, defectelor cauzate de o utilizare defectuoasa sau oricaror alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Cererile de returnare se depun la sediul nostru din str. Erou Iancu Dumitru, Nr. 17, Voluntari, Ilfov. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si o copie dupa cartea de identitate a persoanei pe care a fost facuta factura.
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Soft Media SRL nu elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie.

12. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Climasoft si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Ilfov.