Tubulatura Contine 130 produse.

Tubulatura pentru instalatii de ventilatie si climatizare

-Tubulatura flexibila izolata si neizolata
-Tubulatura rigida tip SPIRO
-Tubulatura din tabla zincata
-Tubulatura din PVC
-Tubulatura din placi de ALP

Tubulatura circulara sau rectangulara pentru instalatii de ventilatie sau alte aplicatii.

 • Subcategorii:
 • Tubulatura ALP

  Tubulatura ALP - tubulatura manufacturata din panouri sandwich pentru sisteme HVAC

  Tubulatura rigida din aluminiu poliizocianurat este cea mai noua tehnologie in domeniul sistemelor HVAC. Pornind de la panourile tip sandwich din ALP, doar cu cateva simple operatii fara utilizarea unor utilaje sau scule electrice, se obtine tubulatura de ventilatie de inalta performanta, facil de executat, in orice forma sau dimensiune dorita.
  Tubulatura tip ALP se confectioneaza sub forma de tronson de diferite sectiuni, dimensiuni sau lungimi si piese speciale cum ar fi (reductii, ramificatii si schimbari de sectiune).

  pasi realizare tubulatura rectangulara alpSistemul ALP nu contine CFC (clorofluorocarburi), HCFC (hidroclorofluorocarburi) sau HFC (hidrofluorocarburi), agenti frigorifici care produc efectul de sera prin distrugerea stratului de ozon.

  Sistemul de tubulatura ALP corespunde standardelor de calitate ISO 900:2008, produsul avand certificate de conformitate eliberate de CISQ si IQNet si este agrementat in Romania de catre I.E.S.T.
  Datorita calitatilor sale tehnice, sistemul ALP este conceput pentru constructia profesionala a tubulaturii cu o larga utilizare in instalatiile de aer conditionat si incalzire pentru cladiri civile, comerciale si industriale, cum ar fi: aeroporturi, sali de operatie, hoteluri, centre comerciale, cladiri de birouri, spitale, piscine etc.

  Sistemul de tubulatura din panou tip ALP a trecut cu succes teste severe de performanta, calitatea si siguranta fiind recunoscute si garantate de certificate de autentificare europeana si international:
  - conductivitatea termica
  - rezistenta la temperaturi ridicate ale aerului
  - rezistenta la presiuni ridicate
  - rezistenta la foc, toxicitatea gazelor
  - densitatea optica a fumului
  - permeabilitatea aerului
  - scaderea presiunii aerului datorita frecarii
  - determinarea izolarii acustice
  - determinarea transferului total de microparticule din aer care intra in contact cu alimentele

  Tubulatura de ventilatie rectangulara din panouri de ALP este definita de un consum redus de energie, o poluare redusa si un mediu inconjurator mai curat.

 • Tubulatura flexibila

  Tubulatura flexibila din aluminiu pentru instalatii HVAC

  Tubulatura flexibila circulara se utilizeaza in sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura, aer conditionat, in sistemele de tratare a aerului sau alte destinatii.
  Tubulatura flexibila, izolata sau neizolata, din aluminiu se executa intr-o gama de diametre cuprinse intre 102 mm si 407 mm, lungimea standard fiind 1000 mm.

  Tubulatura flexibila din aluminiu cu cerinte ridicate de rezistenta mecanica, temperatura, rezistenta la foc si izolare termica si sonora.

 • Tubulatura PVC

  Tubulatura PVC

  Tubulatura din PVC pentru instalatii HVAC

 • Tubulatura SPIRO

  Tubulatura SPIRO pentru instalatii de ventilatie

  Tubulatura tip SPIRO este o tubulatura de ventilatie, rigida cu sectiune circulara
  Tubulatura SPIRO se obtine prin infasurare si imbinarea spiralata, prin faltuire, a unei fasii de tabla metalica.
  Materia prima utilizata pentru manufacturarea tubulaturii SPIRO este tabla din otel zincat, tabla din otel inoxidabil sau din aluminiu.

  Tubulatura SPIRO este utilizata pentru transportul aerului in instalatiile de ventilatie mecanica sau climatizare din cladiri rezidentiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale.

 • Tubulatura tabla galvanizata

  Tubulatura din tabla galvanizata

  Tubulatura fabricata din tabla galvanizata pentru instalatii HVAC - incalzire, ventilatie si climatizare.

 • Tubulatura plat-ovala spiralata

  Tubulatura plat-ovala spiralata

pe pagina