Filtre

Tubulatura ALP Contine 1 produs.

Tubulatura ALP - tubulatura manufacturata din panouri sandwich pentru sisteme HVAC

Tubulatura rigida din aluminiu poliizocianurat este cea mai noua tehnologie in domeniul sistemelor HVAC. Pornind de la panourile tip sandwich din ALP, doar cu cateva simple operatii fara utilizarea unor utilaje sau scule electrice, se obtine tubulatura de ventilatie de inalta performanta, facil de executat, in orice forma sau dimensiune dorita.
Tubulatura tip ALP se confectioneaza sub forma de tronson de diferite sectiuni, dimensiuni sau lungimi si piese speciale cum ar fi (reductii, ramificatii si schimbari de sectiune).

pasi realizare tubulatura rectangulara alpSistemul ALP nu contine CFC (clorofluorocarburi), HCFC (hidroclorofluorocarburi) sau HFC (hidrofluorocarburi), agenti frigorifici care produc efectul de sera prin distrugerea stratului de ozon.

Sistemul de tubulatura ALP corespunde standardelor de calitate ISO 900:2008, produsul avand certificate de conformitate eliberate de CISQ si IQNet si este agrementat in Romania de catre I.E.S.T.
Datorita calitatilor sale tehnice, sistemul ALP este conceput pentru constructia profesionala a tubulaturii cu o larga utilizare in instalatiile de aer conditionat si incalzire pentru cladiri civile, comerciale si industriale, cum ar fi: aeroporturi, sali de operatie, hoteluri, centre comerciale, cladiri de birouri, spitale, piscine etc.

Sistemul de tubulatura din panou tip ALP a trecut cu succes teste severe de performanta, calitatea si siguranta fiind recunoscute si garantate de certificate de autentificare europeana si international:
- conductivitatea termica
- rezistenta la temperaturi ridicate ale aerului
- rezistenta la presiuni ridicate
- rezistenta la foc, toxicitatea gazelor
- densitatea optica a fumului
- permeabilitatea aerului
- scaderea presiunii aerului datorita frecarii
- determinarea izolarii acustice
- determinarea transferului total de microparticule din aer care intra in contact cu alimentele

Tubulatura de ventilatie rectangulara din panouri de ALP este definita de un consum redus de energie, o poluare redusa si un mediu inconjurator mai curat.

  • Montaj la cerere

    Tubulatura pentru instalatii de ventilatie si climatizare din panou tip ALP, grosime 20 mm, folie aluminiu gofrat 60 µm. 
    Confectionare tubulatura si piese speciale din ALP pentru instalatii de ventilatie si climatizare. 

    In stoc

    Disponibil la comanda