Tubulatura ALP ventilatie si climatizare Mareste imaginea

Tubulatura ventilatie ALP

Tubulatura pentru instalatii de ventilatie si climatizare din panou tip ALP, grosime 20 mm, folie aluminiu gofrat 60 µm. 
Confectionare tubulatura si piese speciale din ALP pentru instalatii de ventilatie si climatizare. 

Descriere

New product

Tubulatura ALP

Disponibil la comanda

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409 sau pe e-mail comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Tubulatura si piese speciale din ALP pentru instalatii de ventilatie si climatizare
-Tubulatura rigida din aluminiu poliizocianurat

Tubulatura rectangulara realizata din placi de ALP cu grosime de 20 mm si folie de aluminiu gofrat de 60 µm.

Caracteristici panou tip ALP:
-Panou termoizolant de inalta performanta din spuma rigida de poliizocianurat, fara CFC (clorofluorocarburi), HCFC (hidroclorofluorocarburi) sau HFC (hidrofluorocarburi), caserat cu folie de aluminiu gofrata de 60 µm, pe ambele fete.
-Densitate spuma de poliizocianurat: 35 kg/mc
-Coeficient de conductivitate termica declarata la temperatura de 10°C [EN13165]: ?d=0.024 W/Mk
-Rezistenta la vapori de apa [EN12086]: µ = ?
-Absorbtia de apa [EN12087]: WL < 1%W
-Clasa de reactie la foc [13823]: D – s2 d0
-Rezistenta termica declarata: RD = 0.83 m2K/W
-Factor de transmisie termica declarata: UD = 1.20 W/mp K
-Capacitatea specifica de energie calorica: 1370 J/kg °C
-Temperatura de utilizare: -40°C - +110°C

Structura panou ALP:
structura panou alp
Sistemul ALP de tubulatura rectangulara izolata pentru ventilatie, ventilatie cu recuperare de caldura, incalzire si aer conditionat prezinta o serie de avantaje:
-Sistemul ALP utilizeaza spuma fabricata fara CFC, HCFC sau HFC pentru inalte niveluri de izolare termica si economisire substantiala de energie.
-Economisire substantiala a timpului de asamblare si instalare, datorita greutati reduse - 1.4kg/mp; necesita suporti de sustinere din 4 in 4 metri.
-Investitii putine de capital : consum redus, economia de timp si numarul redus de oameni necesar la montaj reprezinta investitii reduse.
-Ignifug: clasa de combustibilitate a panourilor din care se realizeaza tubulatura rectangulara este C1 greu combustibil, practic neinflamabil, conform buletinului de incercari emis de INCERC Romania, precum si de LNE (Laboratorul National de Incercari al Italiei), Institutul Giordano, Laboratoarelel Nationale de Incercari si investigatii din Franta, Germania, Marea Britanie, Croatia, Ungaria, Polonia, Kuweit, Singapore, Slovenia, Spania.
-Izolant termic: conductivitatea termica specifica 0.99 W/ m2K garanteaza un indice de economisire a energiei mai mare de 90%.
-Rezistent: in comparative cu alte tipuri traditionale de canale de distributie a aeruluii, sistemul ALP are o rezistenta foarte buna la presiuni mari de aer si depresurizari bruste (1750Pa). De asemenea, panourile sunt rezistente la razele ultraviolete si la conditiile meteorologice nefavorabile.
-Lavabil si igienic: sistemul este complet lavabil atat pe interior cat si pe exterior, garantand o igiena total. Pentru a se integra in mediul ambiant, tubulatura poate fi vopsita.

Tubulatura rectangulara din placi de ALP asigura izolare termica ridicata si contribuie substantial la economisire de energie.

MaterialALP
Formacircular-rectangular

Adauga comentariu

Tubulatura ventilatie ALP

Adreseaza o intrebare