Ventilatie casnica - Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare

Sisteme de ventilatie pentru spatii de locuint: ventilatoare, unitati de ventilatie cu recuperator de caldura pentru o camera, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, ventiloconvectoare

Ventilatia din caminul dumneavoastra este deosebit de important, atat din punctul de vedere a sanatatii organismului, cat si pentru o stare de spirit optima si un confort sport. Pentru ventilatia casnica, in dotarea locuintelor oferim solutii cu ventilatie mecanica clasica, ventilatie cu recuperare de caldura pentru camera, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura cu tubulatura, ventilatoare pentru seminee, ventilatoare pentru baie, recuperatoare pentru cosul de fum. In functie de aplicatie dar si de buget, incercam sa intampinam toate cererile de ventilatie casnica, ventilatie rezidentiala.
Brandurile pe care le comercializam pentru ventilatia casnica: Vents, Vent-axia, Blauberg, Soler&Palau, O-Ere Tempero, Mmotors.
Reimprospatarea aerului in ventilatia casnica trebuie sa se incadreze intre 0.35-1 schimburi/ ora.

Sisteme de ventilatie rezidentiala: ventilatoare casnice, ventiloconvectoare, unitati de ventilatie cu recuperator de caldura, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura etc.

Climasoft va ofera o gama completa de echipamente de ventilatie si climatizare pentru locuinte individuale, de calitate superioara, si servicii de consultanta, proiectare si montaj profesional.