Ventilatie industriala  - Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare

Sisteme de ventilatie pentru cladiri industriale: ventilatie ateliere, ventilatie depozite, ventilatie hale productie, ventilatie spalatorii, ventilatie vopsitorii, ventilatie topitorii etc.

Sistemele de ventilatie industriala au ca scop asigurarea conditiilor de puritate a aerului, a microclimei corespunzatoare activitatii depuse de om si a naturii procesului tehnologic.

Realizarea acestor cerinte de ventilatie si climatizare contribuie la mentinerea capacitatii de munca, la inlaturarea imbolnavirilor profesionale, la ridicarea productivitatii muncii, a calitatii produselor etc. 

Cladirile industriale cuprind spatii de dimensiuni mari cu surse variate de poluare. Felul surselor si amplasarea lor depind de procesul tehnologic din fiecare sectie. Pentru diluarea nocivitatilor, asigurarea conditiilor de mediu necesare, protectiei muncii si realizarii microclimatului cerut de procesul de productie, prin instalatiile de ventilatie industriala se vehiculeaza debite mari de aer

Reimprospatarea aerului in cladiri industriale trebuie sa se situeze intre 30-60 schimburi pe ora pentru spalatorii, vopsitorii, topitorii, intre 20-30 metri cubi/ora pentru sala motoarelor, intre 15-30 metri cubi/ora pentru ateliere de sudura si intre 10-12 metri cubi/ora pentru fabrici, ateliere, depozite, hale de productie.

Sisteme de ventilatie industriala: ventilatoare industriale, ventiloconvectoare, centrale de ventilatie cu sau fara recuperare de caldura, chillere, cta-uri etc.

Climasoft va ofera o gama completa de echipamente de ventilatie, de calitate superioara, si servicii de consultanta, proiectare si montaj profesional.