Ventiloconvectoare Contine 112 produse.

Ventiloconvectoare - sisteme ideale pentru climatizare (racire/incalzire)

Ventiloconvectoarele sunt instalatii speciale pentru climatizarea incaperilor, care asigura o functionare silentioasa si durabila, cu consum redus de energie, atat vara cat si iarna.

Ventiloconvectoarele functioneaza pe principiul absorbtiei aerului din incapare, fiind atras de catre ventilator, apoi filtrat si transmis catre schimbatorul de caldura, unde se desfasoara procesul de racire sau incalzire a aerului, urmand sa se emane in incapere.

Pentru incalzirea si racirea spatiilor, ventiloconvectoarele utilizeaza apa ca agent termic. Datorita functiilor de racire si incalzire, ventiloconvectoarele asigura un nivel de confort ridicat, oferind incaperilor atat avataje economice cat si estetice.
Ventiloconvectoarele se pot monta pe pardoseala, perete sau tavan. Ventiloconvectoarele se pot utiliza impreuna cu cazane, pompe de caldura, centerale de apartament.

Ventiloconvectoarele prezinta 2 variante de cuplare a tevilor si anume:
-Ventiloconvectoare cu 2 tevi care presupun o intrare si o iesire atat pentru apa calda cat si pentru apa rece
-Ventiloconvectoare cu 4 tevi care presupun atat o intrare si o iesire pentru apa calda cat si o intrare si o iesire pentru apa rece

Componentele principale ale ventiloconvectoarelor sunt reprezentate de:                      
-Carcasa, care poate fi realizata din diverse materiale                                                                 
-Filtre de aer
-Schimbator de caldura pentru un transfer de caldura mai eficient
-Teava de condens
-Sistemul de automatizare

Pentru incalzirea si racirea spatiilor, ventiloconvectoarele utilizeaza apa ca agent termic. Datorita functiilor de racire si incalzire, ventiloconvectoarele asigura un nivel de confort ridicat, oferind incaperilor atat avataje economice cat si estetice.

Ventiloconvectoarele sunt instalatii usor de intretinut!

 • Subcategorii:
 • Ventiloconvectoare de pardoseala

  Ventiloconvectoare de pardoseala

  Ventiloconvectoare perfecte pentru incalzirea si racirea incaperilor

  Ventiloconvectoarele de pardoseala sunt instalatii ideale pentru climatizarea incaperilor. Acest tip de ventiloconvectoare se monteaza in pardoseala si sunt perfecte pentru spatiile rezidentiale si comerciale.
  Ventiloconvectoarele de pardoseala mentin temperatura ideala si controleaza umiditatea din aer, pentru un confort optim. Ventiloconvectoarele de pardoseala sunt instalatii usor de instalat si care pot fi utilizate atat iarna cat si vara.

  Ventiloconvector de pardosealaVentiloconvectoarele de pardoseala beneficiaza de urmatoarele avantaje:
  -Prezinta o eficienta ridicata de incalzire
  -Functionare silentioasa
  -Controleaza umiditatea si mentin o temperatura optima
  -Prezinta un consum redus de energie
  -Au un design elegant ce confera un aspect modern
  -Ideale pentru apartamente, case, spatii de birouri, spatii comerciale

  Ventiloconvectoarele de pardoseala functioneaza pe baza absorbtiei aerului din incaparea in care acesta este montat prin intermediul ventilatorului incorporat.

 • Ventiloconvectoare de perete

  Ventiloconvectoare de perete

  Ventiloconvectoare special concepute pentru climatizarea incaperilor

  Ventiloconvectoarele de perete sunt proiectate pentru climatizarea camerelor, atat in anotimp rece cat si in anotimp cald. Acest tip de ventiloconvectoare se monteaza pe perete fiind ideale pentru spatiile comerciale si rezidentiale. Ventiloconvectoarele de perete mentin temperatura optima si controleaza umiditatea aerului din incaperi, asigurand confortul optim dorit.

  Avantajele ventiloconvectoarelor de perete sunt:     
  -Au un design elegant si simplu care corespunde oricarui tip de incapere
  -Prezinta un nivel de zgomot redus
  -Mentin temperatura potrivita
  -Controleaza umiditatea aerului
  -Pot fi utilizate atat iarna cat si vara
  -Eficienta ridicata
  -Intretinere usoara

  Ventiloconvectoarele de perete sunt sisteme ce au un design modern, potrivit oricarei incaperi. Aceste instalatii functioneaza pe principiul absorbtiei aerului din incaperile unde sunt monntate cu ajutorul ventilatoarelor.

                                                                                                 

 • Ventiloconvectoare de plafon

  Ventiloconvectoare de plafon (tavan)- o solutie ideala pentru incalzirea si racirea spatii rezidentiale si comerciale

  Ventiloconvectoarele de plafon sunt instalatii proiectate pentru a asigura incalzirea si racirea incaperilor. Ventiloconvectoarele de plafon asigura confortul optim prin controlarea umiditatii din aer si prin mentinerea temperaturii potrivite. Aceste instalatii se monteaza in plafon atat orizontal cat si vertical.
  Ventiloconvectoarele de plafon au un consum redus de energie si prezinta o functionare silentioasa si durabila. Dimensiunile compacte ale ventiloconvectoarelor de plafon permit montarea acestora in orice tip de incapere.

  Avantajele ventiloconvectoarelor de plafon sunt:                                                                   ventiloconvector de plafon
  -Mentin temperatura din incapere la un nivel optim
  -Controleaza umiditatea din aer
  -Sunt instalatii de climatizare cu consum redus de energie
  -Au un nivel scazut de zgomot

  Ventiloconvectoarele de plafon functioneaza pe baza principiului absorbtiei aerului din incapare, fiind atras de catre ventilator, apoi filtrat si transmis catre schimbatorul de caldura, unde se desfasoara procesul de racire sau incalzire a aerului, urmand sa fie distribuit in incapere.

  Ventiloconvectoare de tavan - se monteaza in tavanul fals (nu sunt vizibile)!

 • Ventiloconvectoare de tubulatura

  Ventiloconvectore concepute pentru climatizarea incaperilor cu montaj  pe tubulatura 

  Ventiloconvectoarele de tubulatura sunt echipamente proiectate pentru climatizarea camerelor, in ceea ce priveste atat racirea cat si incalzire. Ventiloconvectoarele de tubulatura  prezinta o functionare silentioasa, ceea ce permite montarea acestora in spatiile publice si private.
  Ventiloconvectoarele de tubulatura au un consum redus de energie si prezinta o demontare usoara in cazul in care acestea necesita efectuarea unor lucrari de intretinere. Ventiloconvectoarele de tubulatura  pot fi utilizate atat vara cat si iarna.

  Avantajele ventiloconvectoarelor de tubulatura sunt reprezentate de:                                                       
  -Prezinta filtre pentru purificarea aerului
  -Mentin temperatura optima
  -Controleaza umiditatea aerului
  -Sunt instalatii cu consum redus de energie
  -Asigura o functionare silentioasa
  -Au incorporat un schimbator de caldura de inalta eficienta

  Ventiloconvectoarele de tubulatura asigura confortul optim in incaperi prin controlarea umditatii aerului si prin mentinerea temperaturii la un nivel optim. Ventiloconvectoarele de tubulatura pot fi montate atat vertical cat si orizontal.

 • Ventiloconvectoare tip caseta

  Ventiloconvectoare tip caseta - o solutie ideala pentru climatizarea camerelor

  Ventiloconvectoarele tip caseta sunt proiectate pentru incalzirea si racirea incaperilor. Ventiloconvectoarele tip caseta reprezinta o solutie ideala pentru climatizarea camerelor, asigurand un nivel ridicat de confort.
  Acestea se monteaza in tavanul fals, in spatiile comerciale si rezidentiale, iar aerul este raspandit in 4 directii de refulare, care pot fi reglate. Ventiloconvectoarele tip caseta controleaza umiditatea aerului in camera si mentin o temperatura potrivita care sa asigure confortul dorit.

  Avantajele ventiloconvectoarelor tip caseta sunt:                                                                                 Ventiloconvector tip caseta
  -Distribuie aerului in 4 directii de refulare
  -Asigura o functionare silentioasa
  -Mentin temperatura optima in incaperi
  -Controleaza umiditatea din aer
  -Schimbatorul de caldura prezinta o inalta eficienta
  -Includ filtre de aer pentru retinerea impuritatilor

  Ventiloconvectoarele tip caseta sunt instalatii ce pot fi usor demontate in ceea ce priveste curatarea si intretinerea eficienta. Aceste instalatii de climatizare prezinta un design care confera incaperilor un aspect modern.

pe pagina